nieuws

Mama Kelly breidt uit naar Olympisch Stadion Amsterdam

Restaurant 5393

Mama Kelly, krijgt er naast het restaurant in Den Haag, er een zusje bij in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Plan is dat het in september de deuren opent.

Mama Kelly breidt uit naar Olympisch Stadion Amsterdam

In het Olympisch Stadion wordt vanaf het eind van de zomer de kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck geserveerd in een spraakmakend interieur in de hoofdstad. Ontworpen door de eigenaar en horecadesigner Rein Rambaldo zelf, die gekozen heeft voor een compleet nieuwe uitstraling.

Tweede locatie

MaMa Kelly in Den Haag is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Al geruime tijd waren zij op zoek naar een geschikte horecalocatie om een tweede vestiging te openen. Begin dit jaar werd deze plek van ruim 1000 m2 gevonden in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Inmiddels wordt er hard gewerkt om deze locatie te transformeren naar een opzienbarende hotspot.

Eerder was er ook sprake van dat Mama Kelly eind dit jaar naar Rotterdam zou komen. ‘Een nieuwe vestiging van MaMa Kelly in Rotterdam is zeker niet uitgesloten, maar voorlopig ligt de focus in Amsterdam’, laat Rein Rambaldo nu daarover weten.

‘Nieuwe weg qua interieur’

(C) Roel Dijkstra Fotografie /

Rein Rambaldo is tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca. Voor het interieurontwerp van de kersverse MaMa Kelly slaat hij een totaal nieuwe weg in. ‘Weg van de gebaande paden en tegendraads op de industriële en vintage stijl die we overal zien. Het interieur van MaMa Kelly Amsterdam wordt een statement’, aldus Rambaldo.

Sexy Mama Kelly

Een creatieve geest, oog voor detail én een flinke dosis lef: het zijn de ingrediënten voor Mama Kelly. 2,5 jaar geleden opende het restaurant de deuren in Den Haag. Ondanks de locatie – op een bedrijventerrein een kleine 5 kilometer buiten het centrum – zit de zaak nagenoeg iedere avond vol. ‘Je moet je zaak sexy maken’, verklaart
mede-eigenaar Rein Rambaldo (44). Maar hoe doe je dat?Dat lees je hier.

Lees ook: Horecadesigner Rein Rambaldo’s Do’s & Don’ts voor 2017

Reageer op dit artikel