nieuws

Wedstrijd: win je eigen horecabedrijf in Den Haag

Restaurant 7843

Lucas Vos van projectontwikkelaar Casa23 zoekt een horecaondernemer voor een project in Den Haag. Hij zoekt mooie plannen én ondernemers voor zijn 200 vierkante meter horecaruimte met terras aan het water . De winnaar krijgt ook 10.000 euro prijzengeld.

Wedstrijd: win je eigen horecabedrijf in Den Haag

Onder de naam Juno Horeca roept Lucas Vos ondernemers op plannen in te dienen voor de 200 vierkante meter horecaruimte met terras aan het water in het gebouw de Binckhorst aan de Junostraat in Den Haag. Het terras heeft al een vergunning en is gelegen aan een wandelroute.

Lucas Vos: ‘Het tofste plan wint een unieke prijs: de bijzondere locatie, 10.000 euro prijzengeld, een symbolische huur in het eerste jaar, een betrokken verhuurder en een sparringpartner om de business tot een succes te maken.’

‘Knalcreatief en zakelijk instinct’

Lucas Vos vertelt: ‘Ik zoek iemand die knalcreatief is en zakelijk instinct heeft. De Binckhorst ademt Berlijnse sferen. Dan wil ik natuurlijk geen franchise in het gebouw zetten. Als ik aan Juno Horeca denk, denk ik aan een broedplaats voor creativiteit. Ik wil investeren in het gezamenlijk succes van de Binckhorst. Daarom hebben we een prijsvraag gelanceerd, waarbij het beste idee de locatie wint. We zijn ontzettend benieuwd naar, hoe een progressieve ouwe rot, enthousiaste nieuweling, of het moderne A-team van de horeca deze locatie tot een succes maakt.’

Casa 23

Lucas Vos realiseerde met zijn bedrijf Casa23, meerdere projecten in onder andere Almere en Den Haag. Met Casa23 streeft hij ernaar energiezuinig wonen betaalbaar te maken. Zo ook in de Binckhorst, waar hij de Juno Short Stay appartementen renoveerde.

De horecaruimte bevindt zich onder deze appartementen. Casa23 hoopt hier een samenwerking met een buiten-de-box denkende horeca-ondernemer aan te gaan.

Locatie bekijken

Op 7 juli tussen 17:00-19:00 kun je kijken op de Junostraat 127, Den Haag. Kijk voor meer informatie, aanlevervoorwaarden en restricties op Junohoreca.

21 Augustus is de deadline voor deelname. Vereiste voor deze eerste fase is een kort uitgewerkt idee (maximaal 6 A4’tjes met een moodboard) waarin deelnemers uitleggen wat ze gaan doen en waarom.

 

Bekijk hier de wedstrijd en doe mee

Reageer op dit artikel