Snelgroeiende vakbeurs Gastvrij Rotterdam breidt uit

Snelgroeiende vakbeurs Gastvrij Rotterdam breidt uit

Gastvrij Rotterdam beleeft op 18, 19 en 20 september 2017 haar eerste jubileum. De snelgroeiende horecavakbeurs presenteert op de 5e editie een volledig nieuwe indeling op een vergrote beursvloer en breidt uit met o.a. een Belgisch paviljoen, een vernieuwde opzet van het Wine & Fine Food Paviljoen en een nog completer aanbod aan food en non-food exposanten.

De vakbeurs Gastvrij Rotterdam opent de eerste dag spectaculair met zowel de Nederlandse Finale van de prestigieuze Bocuse d’Or als de uitreiking van de felbegeerde Gouden Pollepels 2017 van het AD.

Wine & Fine Food

Gastvrij Rotterdam neemt voor haar 5e editie in september vier volledig gerenoveerde beurshallen van Rotterdam Ahoy in gebruik om horecaondernemers en -managers een nog completer aanbod producten en diensten voor te kunnen schotelen. Eén van de nieuwe highlights is het gecombineerde paviljoen Wine & Fine Food met dit jaar The Wine & Food Association als partner. In het Wine & Fine Food paviljoen vindt men, naast veel erkende wijnleveranciers, een keur aan gastronomische producten & delicatessen en een inspirerend programma met diverse masterclasses, food pairing sessies en proeverijen met topchefs, topsommeliers en diverse meestertitel houders.

Belgisch paviljoen

Voor het eerst kent de vakbeurs ook een Belgisch paviljoen, waar Belgische aanbieders hun producten presenteren, demonstreren en laten proeven. De interesse van Belgische leveranciers en bezoekers is groeiende. In het paviljoen kunnen bezoekers en exposanten gericht zakendoen met onze Zuiderburen. Dolce Magazine is als mediapartner verbonden aan dit initiatief. Touch Activation Marketing en Foodproof zorgen voor de programmering.

Ook de vertrouwde themapaviljoens, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen, het House of Spirits, het Kookpodium en het Kenniscentrum voor Bier zijn opnieuw onderdeel van de vakbeurs. In de WedstrijdArena keert onder andere een van de meest prestigieuze vakwedstrijden voor talentvolle koks, de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, terug. Tot slot, met het AD is overeengekomen dat de felbegeerde Gouden Pollepels dit jaar ook in Ahoy worden uitgereikt.

Leestip: Finale Bocuse d’Or Nederland 2015

Gastvrij Rotterdam is de horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan ruim 10.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering.