nieuws

31ste vestiging van De Beren Restaurant in Gouda

Restaurant 2021

Een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren wordt in augustus in Gouda geopend. Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen.

31ste vestiging van De Beren Restaurant in Gouda

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale plek: dichtbij sport- en entertainmentvoorzieningen, de woonboulevard en het bedrijventerrein in de Goudse Poort. Franchisenemers Robbert en Suzan Bron vertellen enthousiast over de locatie: ‘Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden.’ Een diner bij De Beren kan men combineren met een bezoek aan de nabij gelegen bioscoop Cinema: met een Beren Bios Arrangement voor €26,50 genieten gasten van een driegangenkeuzemenu én ontvangen zij een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Interieur

Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een aangename en huiselijke sfeer. Ook is het restaurant, als eerste restaurant van de Beren keten, voorzien van een echte plantenwand. Gasten kunnen in het nieuwe restaurant genieten van een borrel met speciaalbieren, een  lunch óf  diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen gasten kiezen voor een entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu.

In 2016 werd horecaconcept De Beren uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

>> Ad Schaap en Martijn Jansen over De Beren 2.0

>> Meer over De Beren Groep

Reageer op dit artikel