Het foodfestival Ketels aan de Kade vindt voor de vierde keer plaats. Met het historische Delfshaven als decor. Net zoals voorgaande edities heeft ook deze uitgave van Ketels aan de Kade een thema, gebaseerd op het Rotterdamse eetverleden. Voor 2017 is dat ‘Kaf & Koren’. De rol die graan heeft gespeeld in de Rotterdamse geschiedenis, met workshops zuurdesem bakken, broden bakken en nog veel meer.
Foodfestvial, herberg en troubadours
Op de openingsavond, zaterdag 12 augustus, kunnen bezoekers op het Piet Heynplein de openluchtherberg bezoeken. Daar wordt 'ambachtelijke ketelkost’ geserveerd. Ook zullen verhalenvertellers en troubadours aanwezig zijn.
Stad & Streekmarckt
Zondag 13 augustus vindt de Stad & Streekmarckt plaats. Hier zijn kraampjes waar de stadsregio haar 'ambachtelijke waren' presenteert. Daarnaast is er een openluchtherberg op het koockplein, waar de bezoeker kan genieten van traditionele gerechten & drancken.
Meer informatie omtrent Ketels aan de Kade is hier te vinden.