nieuws

Historisch Foodfestival Ketels aan de Kade Rotterdam

Restaurant 584

In Delfshaven in Rotterdam vindt zaterdagavond 12 en zondag 13 augustus de 4e editie van Ketels aan de Kade plaats. Een culinair foodfestival waar het stadsverleden tot leven komt.

Historisch Foodfestival Ketels aan de Kade Rotterdam

Het foodfestival Ketels aan de Kade vindt voor de vierde keer plaats. Met het historische Delfshaven als decor. Net zoals voorgaande edities  heeft ook deze uitgave van Ketels aan de Kade een thema, gebaseerd op het Rotterdamse eetverleden. Voor 2017 is dat ‘Kaf & Koren’. De rol die graan heeft gespeeld in de Rotterdamse geschiedenis, met workshops zuurdesem bakken, broden bakken en nog veel meer.

Foodfestvial, herberg en troubadours

Op de openingsavond, zaterdag 12 augustus, kunnen bezoekers op het Piet Heynplein de openluchtherberg bezoeken. Daar wordt   ‘ambachtelijke ketelkost’ geserveerd. Ook zullen verhalenvertellers en troubadours aanwezig zijn.

Stad & Streekmarckt

Zondag 13 augustus vindt de Stad & Streekmarckt plaats. Hier zijn kraampjes waar de stadsregio haar ‘ambachtelijke waren’ Foodfestival Ketels aan de Kadepresenteert. Daarnaast is er een openluchtherberg op het koockplein, waar de bezoeker kan genieten van traditionele gerechten & drancken.

Meer informatie omtrent Ketels aan de Kade is hier te vinden.

 

Reageer op dit artikel