nieuws

Tweede zaak voor oud-winnaars Terras Top 100

Restaurant 5935

Marc Dietvorst en Anne-Marie Trommel van Paal 10 in Ouddorp, winnaar van de Terras Top 100 in 2011, hebben een tweede zaak geopend. Bij Marc, aan de Westerweg 38, ook in Ouddorp maar dan aan de andere kant van het duin.

Tweede zaak voor oud-winnaars Terras Top 100
Marc Dietvorst en Anne-Marie Trommel winnen met Paal 10 in 2011.

Bij Marc heeft binnen 500 vierkante meter en buiten zo’n 400 vierkante meter. Anne-Marie Trommel zegt tegen Misset Horeca dat ze er verse pizza serveren, gerechten van de Josper Grill en kippen van de rotisserie. Het zijn  stoere en pure gerechten van de grill. Herkenbaar voor onze gasten.’

‘Paal 10 zit aan het strand, Bij Marc is een zaak binnen de duinen maar hemelsbreed liggen we dicht bij elkaar.’ Anne-Marie Trommel denkt niet dat Bij Marc gaat concurreren met Paal 10. ‘Bij goed weer zit iedereen op het strand, is het minder dan vermaken mensen zich binnenduins en gaan dus hopelijk naar Bij Marc.’

Art2Go tekende voor het interieur van Bij Marc. De zaak heeft eeen betonvloer en een betonnen plafond. Verder veel eikenhout en een open keuken met opvallende rotisserie. ‘Stads en industrieel,’ omschrijft Anne-Marie de zaak.  Tweede zaak voor Marc Dietvorst en Anne-Marie Trommel in Ouddorp Bij Marc

Bij Marc Ouddorp

Bij Marc (naast Landal Resort Ouddorp Duin) is 17 juni geopend, het officiële openingsfeest is op 7 juli.

In Ouddorp opent dit weekend het strandplein en het nieuwe strandtheater Houten Kaap. Elk weekend in het seizoen zijn er activiteiten. Vanaf het terras van Bij Marc kan het publiek zo op het strandplein kijken.

Leestips:
Paal 10 in Ouddorp wint terras top 100 2011

 

 

Reageer op dit artikel