nieuws

CCV Shop biedt ondernemers eigen bestelsite maaltijdbezorging

Restaurant 722

Eetgelegenheden maken vaak gebruik van gezamenlijke bestelsites zoals Thuisbezorgd.nl om klanten de mogelijkheid te geven hun eten thuis te laten bezorgen of af te halen.  Om de hoge commissiekosten van dergelijke bestelsites te voorkomen, komt CCV Shop met een goedkoper en gebruiksvriendelijker alternatief: een eigen bestelsite voor de ondernemer.

CCV Shop biedt ondernemers eigen bestelsite maaltijdbezorging
Met de webshopsoftware van CCV Shop kunnen ondernemers een eigen bestelsite voor maaltijdbezorging starten. Hiermee profiteert de ondernemer van terugkerende vaste gasten en bovendien worden er geen concurrenten op de eigen bestelsite getoond waardoor klanten niet afgeleid raken door aantrekkelijke aanbiedingen van anderen. Bovendien worden er geen commissiekosten berekend. Ivo Rupert, Commercial Director van CCV Shop: ‘Ik verbaasde me al tijden over de hoge commissiekosten die gezamenlijke bestelsites vragen aan hun klanten en dacht, dit kan anders en goedkoper. We hebben diverse gesprekken gevoerd met onder andere Koninklijke Horeca Nederland en diverse eetgelegenheden om hiervoor een oplossing te bedenken. Een eigen bestelsite, gebouwd binnen de mogelijkheden van onze software, bleek dé oplossing.’

Eigen bestelsite zonder commissiekosten

Een eigen bestelsite is er al voor minder dan € 0,70 per dag. Bij een bestelling van bijvoorbeeld € 10,- is de ondernemer al goedkoper uit doordat er geen commissiekosten worden berekend. De bestelsite is eenvoudig zelf in te richten en vorm te geven in eigen huisstijl. De ondernemers kan zelf aangeven in welke regio’s hij bezorgt, kan de tijden tonen waarop bestellingen kunnen worden afgehaald en bezorgd en kan de bestellingen gemakkelijk afronden met behulp van de agendafunctie.

Veel restaurants twijfelen over bezorging

 Ondernemers vinden maaltijdbezorging te duur, kunnen de kwaliteit niet garanderen of missen landelijke dekking. Dat blijkt uit een enquête van Misset Horeca. Ondernemers die wel instappen, realiseren omzetstijgingen tot 30 procent.

Download gratis het artikel dat in Misset Horeca is verschenen over maaltijdbezorging

Reageer op dit artikel