nieuws

Heropening volledig verbouwde Sligro-vestiging Tiel

Restaurant 662

Donderdag 31 augustus  wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur van de BBQ bestseller boeken ’Smokey Goodness’, Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) zullen gezamenlijk de officiële openingshandeling verrichten.

Heropening volledig verbouwde Sligro-vestiging Tiel

Gedurende de hele dag staan er inspirerende kookdemonstraties op het programma, met medewerking van een groot aantal regionale topkoks, waaronder Niels van Dooijeweert van het met een Michelinster bekroonde restaurant ‘Het Koetshuis’ in Bennekom. Daarnaast zijn er volop, proeverijen, interessante workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

4000 vierkante meter aanbod

De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Dat is in fases gebeurd omdat de zelfbedieningsgroothandel gedurende de verbouwing open bleef voor klanten. Elke afdeling is geheel vernieuwd. Op een verkoopvloeroppervlak van zo’n 4.000 m2 is nu een compleet bedrijfsmatig assortiment food en non food beschikbaar voor horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB.

Sligro is de groothandelsformule van Sligro Food Group en is met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels marktleider in Nederland. Sligro richt zich specifiek op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf en kleinschalige retailbedrijven.

Reageer op dit artikel