nieuws

Alan Oostrom chef-kok en mede-eigenaar van Brasserie Mijn Streek Heerlen

Restaurant 937

Alan Oostrom zal 1 september starten als chef-kok van Brasserie Mijn Streek in Heerlen. Op 1 januari mag Oostrom zich mede-eigenaar noemen samen met de huidige eigenaren Tim Sieben en Levy Smit. Oostrom werkte voorheen onder meer bij Sofa Maastricht.

Alan Oostrom chef-kok en mede-eigenaar van Brasserie Mijn Streek Heerlen

Oostrom zal zich gaan bezighouden met de creatieve culinaire invulling en keuken-organisatie van Brasserie Mijn Streek, de Urban Foodtruck en op termijn een nieuw project. Alan is de afgelopen tien jaar chef-kok geweest van Sofa Maastricht en heeft zijn sporen verdiend als souschef van Ralf Berendsen in Kasteel Wittem en als chef de partie bij Tout à Fait in Maastricht.

Tim Sieben over de komst Oostrom: ‘Onze Brasserie is nu bijna 4 jaar geleden geopend op de vijfde etage van het voormalige warenhuis ‘Glaspaleis’.  Een mooi moment om ook naar de toekomst te kijken. We hebben in 2016 onze wens uitgesproken om onze activiteiten uit te breiden. Sinds juli 2017 zijn we dan ook trotse eigenaar geworden van een Foodtruck. Daarnaast zijn wij momenteel op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede project.’

Over Brasserie Mijn Streek

Brasserie Mijn Streek is sinds januari 2014 gevestigd op een bijzondere, centrale en historische locatie met panoramisch uitzicht over Heerlen en de omliggende Parkstad-regio; de vijfde etage van het Glaspaleis, en de culturele instelling Schunk.

Reageer op dit artikel