nieuws

NordCap exclusief importeur Alpeninox Nederland

Restaurant 648

AKE-Ideal NordCap is exclusief importeur in Nederland van de nieuwe productreeks energiezuinige koel- en vrieswerkbanken van het Italiaanse merk Alpeninox (energielabel A – Klasse 5).

NordCap exclusief importeur Alpeninox Nederland

De nieuwe productreeks Crio LineHP sluit aan bij de visie van AKE-Ideal NordCap. Alle werkbanken hebben een dikkere isolatie en er wordt gebruikt gemaakt van een ander koelmiddel (R290) dan gebruikelijk waardoor de werkbank minder energie verbruikt en de condensor een langere levensduur heeft. De koelbanken zijn bijna volledig recyclebaar. De buitenafmeting is gelijk aan andere werkbanken maar de Crio LineHP biedt een grotere capaciteit tot wel 53 liter. Verder bevindt zich de ventilatie aan de voorkant en zijn de banken met oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Alle interne onderdelen kunnen eenvoudig verwijderd worden waardoor het schoonmaken van de banken gemakkelijk en snel kan.

Nordcap stelt gratis werkbank beschikbaar

nordcapDe Crio LineHP van Alpeninox is in Nederland alleen verkrijgbaar bij AKE-Ideal NordCap.  Om Nederland kennis te laten maken met deze nieuwe lijn, is het bedrijf een introductie actie gestart op social media waarbij het meest favoriete restaurant de meest energiezuinige werkbank wint t.w.v. € 4199,-. Het restaurant dat de koelwerkbank wint, krijgt niet alleen een nieuwe koelwerkbank maar kan ook jarenlang van een lagere energierekening genieten.

AKE-Ideal NordCap importeert een groot assortiment commerciële hoogwaardige koel- en warmtetechniek producten en vertegenwoordigt diverse gerenommeerde merken waaronder Alpeninox.

 

Reageer op dit artikel