nieuws

Resreveringssite OpenTable lanceert in Amsterdam

Restaurant 981

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van The Priceline Group breidt verder uit met de introductie in Amsterdam.

Resreveringssite OpenTable lanceert in Amsterdam

OpenTable helpt restaurants om hun bedrijf te runnen en te laten groeien door de toegang tot een wereldwijd diner-netwerk en hospitality oplossingen. OpenTable verzorgt iedere maand wereldwijd meer dan 22 miljoen dinerreserveringen.

Wereldwijd netwerk

‘We zijn ontzettend verheugd op het toevoegen van Amsterdam aan ons wereldwijde restaurant-aanbod,’ zegt Christa Quarles, ceo van OpenTable. ‘De combinatie van onze ervaring in het verbinden van dinergasten en restaurants over de hele wereld plus onze positie als onderdeel van The Priceline Group, waar ook Booking.com onder valt, maakt ons uniek. Het OpenTable’s netwerk stelt restaurants in staat om hun bedrijf te promoten bij een groeiend publiek van culinaire toeristen. Het is voor restauranthouders moeilijk en kostbaar om dit publiek te bereiken met eigen marketing campagnes.’

Online tools

Restaurants hebben de mogelijkheid om speciale aanbiedingen en menu-opties aan het OpenTable netwerk aan te bieden. Zo kunnen deze restaurants inspelen op het groeiende publiek van culinaire reizigers die authentieke en lokale diner ervaringen zoeken op reis.  Naast het helpen van restaurants bij het bereiken van reizigers wereldwijd, heeft OpenTable een gelokaliseerde versie van de hospitality producten ‘Guestcenter’ en ‘Connect’ ontwikkeld. Deze tools zijn ontworpen om restaurants te helpen hun bedrijf te runnen en deze te laten groeien. Beide producten zijn specifiek ontworpen om restauranthouders zo efficiënt mogelijk hun bedrijf te laten runnen.

‘GuestCenter’ is een full service front-of-house product dat restaurants helpt om effectief diensten in te plannen, tafelmanagement te verbeteren, gasten beter te begrijpen en slimmere beslissingen te maken door rapportage en analyse. ‘Connect’ biedt restaurants een betaalbaar marketing instrument voor diegene die geen full front-of-house product nodig hebben. Ze kunnen hiermee wel reserveringen aannemen en toegang krijgen tot basis rapportage mogelijkheden. Tijdens de lancering zullen meer dan 100 restaurants in Amsterdam beschikbaar zijn via de OpenTable website en app. De komende maanden zal dit netwerk worden uitgebreid.

Wereldspeler

De restaurants in Amsterdam worden onderdeel van een wereldwijd netwerk van 42.000 restaurants in meer dan 20 landen. Hieronder zijn steden als Berlijn, Dublin, London, Melbourne, New York, San Francisco, Sydney, Tokyo en Toronto. Reserveringen via OpenTable kunnen worden gemaakt in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Japans en Duits.

Reageer op dit artikel