nieuws

Rembrandt Tower Boardroom sluit als luxe vergaderlocatie

Restaurant 1359

De luxueuze vergaderlocatie van Nederland, de Rembrandt Tower Boardroom op 150 meter hoogte in Amsterdam, sluit eind dit jaar als vergaderlocatie.

Rembrandt Tower Boardroom sluit als luxe vergaderlocatie

Directeur Alexandra Hutter: ‘Ik ben in 2003 begonnen met een droom: ultieme gastvrijheid bieden aan de top van het bedrijfsleven. Meer dan 2000 bedrijven, voornamelijk uit de top 500 hebben hier hun toekomstvisies vastgelegd, fusies besproken of jubilea gevierd. Al mijn ideeën over hospitality heb ik kunnen uitvoeren. Net als in het bedrijfsleven is het soms tijd om van windrichting te veranderen. Voor mij is dat moment gekomen.’

Vergaderingen en bedrijfsevenementen

De Rembrandt Tower Boardroom werd behalve als vergaderlocatie ook bekend door het evenement Hemels Rembrandt, waarbij de kunst van Rembrandt en verfijnd eten centraal stonden. De Boardroom blijft tot 19 december open voor vergaderingen en bedrijfsevenementen. Hutter: ‘We zullen zoals bedrijven van ons gewend zijn tot op de laatste dag onze gasten met alle egards bedienen.’

Inspiratie

Het Rembrandtje, de chocolamuntjes die Hutter ontwikkelde naar recept van oudhollandse specerijen, zal zij verder gaan uitbreiden. Hutter wil daarnaast opnieuw haar vleugels uitslaan. ‘Ik heb ideeën te over, maar ik ga eerst eens lekker op een berg zitten die hoger is dan de Rembrandt Tower Boardroom om nieuwe inspiratie op te doen.’

De boardroom is gelegen op de 32e – en daarmee bovenste – verdieping van het hoogste gebouw van Amsterdam. In 2014 was het voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom de deuren openstelde voor het algemene publiek. Toen was er een bijzondere uitdaging voor Wilco Berends. De met één Michelinster bekroonde eigenaar van De Nederlanden in Vreeland werd de chef-kok van het tijdelijk restaurant in de Rembrandt Tower.

Lees ook: Dineren en expositie van naaktstudies in Rembrandt Tower Boardroom

Reageer op dit artikel