nieuws

Remco Jansen verlaat Bib Gourmand-restaurant Intens voor nieuwe uitdaging

Restaurant 1193

Chef-kok Remco Jansen verlaat Bib Gourmand-restaurant Intens voor nieuwe uitdaging. ‘Na een jaar hard te hebben gewerkt en het hebben mogen behouden van de Bib Gourmand 2017, is het tijd voor mij om verder te gaan. Ik heb een mooi jaar gehad bij Intens’, laat hij weten aan Misset Horeca.

Remco Jansen verlaat Bib Gourmand-restaurant Intens voor nieuwe uitdaging

Wie Jansens opvolger gaat worden, is volgens de kok nog niet bekend. I’k ben trots op wat ik heb neer mogen zetten bij restaurant Intens. Echter ligt er een nieuwe uitdaging op me te wachten. Over deze uitdaging kan ik nog even niets zeggen. Maar daar kom ik zeker nog op terug.’

Loopbaan

Jansen werkt deze maand een jaar bij Intens.  Bij Intens volgde hij Rene Staartjes op.  Jansen werkte voorheen bij Dining 56 in Arnhem, als chef de cuisine bij O Mundo en Restaurant Eatcetera in Hotel De Wereld in Wageningen. Ook werkte hij bij De Schelp en Brasserie de Jonge Enkeling in Velp en bij Giga’s op Landgoed Avegoor. Aan het begin van zijn loopbaan was hij chef de partie bij onder andere De Kersentuin in Amsterdam en bij De Kromme Dissel in Heelsum.

Intens is onderdeel van Wellness Resort en hotel thermen Bussloo in Voorst en in bezit van een Bib Gourmand van Michelin. Deze beloning voor een goede prijs-kwaliteit verhouding kreeg Intens in november 2015.

Intens staat wel op eigen benen en ook gasten van buiten kunnen er dineren.

Reageer op dit artikel