nieuws

Ron Blaauw maakt finalisten The Fat Dog Challenge bekend

Restaurant 1604

Ron Blaauw heeft de finalisten van The Fat Dog Challenge – een wedstrijd tussen horecaprofessionals om de ‘beste hotdog van Nederland’ te creëren- bekendgemaakt.

Ron Blaauw maakt finalisten The Fat Dog Challenge bekend

Zo’n 250 restaurants hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd, waarvan er 18 restaurants uitgenodigd zijn voor de eerste proefronde die in de eerste week van september plaatsvond. Ron Blaauw heeft de zes finalisten bekendgemaakt die nog in de race zijn om The Fat Dog Challenge 2017 te winnen: CuichineBridgesEethuys 1535Tommy MaximiliaanMOS  en Hoender en Hop.

Social Media-ronde

De social media-ronde is nu van start gegaan. Voor Ron Blaauw is social media een belangrijk platform om nieuwe concepten, gerechten en nieuwtjes te communiceren. ‘In deze ronde gaan we zien hoe de finalisten hiermee omgaan’, aldus Blaauw. Dit houdt in dat de zes finalisten een socialmedia-kit ontvangen waarmee zij tot en met 5 oktober 23:59 zoveel mogelijk stemmen moeten verzamelen via een link naar een stemformulier. Het aantal stemmen telt mee in de eindscore in de finale.

Finaleronde

Op 13 oktober 2017 vindt de finale van The Challenge plaats in The Fat Dog (Ruysdaelkade 251, Amsterdam). Vanaf 17:00 is iedereen welkom om de hotdogs van de finalisten te proeven. De jury die het hoge woord heeft, bestaat uit Ron Blaauw, Bas Brouns en een secret jury member. Zij krijgen de hotdogs van de finalisten nogmaals te proeven, tellen de eindscore en dan zal bekend worden wie de winnaar is van The Fat Dog Challenge 2017 is.

The Fat Dog Challenge

The Fat Dog Challenge is een wedstrijd voor horecacollega’s die strijden om hun idee van de ‘beste hotdog van Nederland’ op de menukaart te zetten bij The Fat Dog. Keukenhelden worden uitgedaagd om een hotdog te creëren die vernieuwend, uitvoerbaar en verkoopbaar is. Deelnemende restaurants zetten hun ultieme hotdog-ontwerp op papier. De beste inzendingen gaan door naar de poulefases. De makers van de ‘beste hotdog van Nederland’ winnen The Fat Dog Challenge.

Het winnende team

De gelukkige winnaars mogen in november drie dagen The Fat Dog overnemen én de winst houden! Ook prijkt de winnende hotdog een jaar op de menukaart van The Fat Dog. Voor de verliezers zijn er natuurlijk leuke poedelprijzen.

Bekijk hieronder de hotdogfoto’s van de finalisten

 

Foto's

Reageer op dit artikel