nieuws

Amerikaans concept Jamie Oliver naar Rotterdam

Restaurant 2850

Jamie Oliver’s Diner opent  in de winter van 2017 op het Weena in Rotterdam. Dit is de eerste vestiging van het concept buiten het Verenigd Koninkrijk, de andere twee vestigingen zijn te vinden bij Piccadilly Circus in Londen en op Gatwick Airport.

Amerikaans concept Jamie Oliver naar Rotterdam

Jamie Oliver’s Diner is geïnspireerd door de chefs liefde voor het klassieke Amerikaanse comfort food. Het menu geeft een creatieve twist aan klassieke gerechten zoals nacho’s, chicken wings, dry aged steaks en barbecue klassiekers.

Betaalbare prijzen

Diner wordt in Nederland gerund door Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui. ‘We kijken er naar uit om de eerste internationale Diner eind dit jaar te openen. Goede service, een prachtige ambiance en betaalbare prijzen’, aldus het duo.

Lees ook: Jamie Oliver bezoekt Jamie’s Italian

Jamie Oliver in Nederland

Diner is niet het eerste restaurant van de Britse tv-chef in Jamie OliverRotterdam. In 2015 opende Jamie’s Italian al in de Markthal. Een tweede vestiging daarvan opende het afgelopen jaar in Den Haag. Dat pand werd in augustus nog getroffen door brand.

Reageer op dit artikel