nieuws

De Beren haalt €15.000 op voor kankeronderzoek

Restaurant 788

Horecaketen De Beren heeft gedurende de maand augustus een grootschalige inzamelingsactie georganiseerd voor de Daniel den Hoed Stichting. In totaal is €15.000 opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

De Beren haalt €15.000 op voor kankeronderzoek

In alle zaken van De Beren waren de bekende ‘Rode Hoeden’ van de Daniel Den Hoed stichting te vinden. Gasten konden hierin een donatie achterlaten. Daarnaast stond in augustus het gezonde ‘Daniel den Hoed broodje’ op de menukaart, waarvan de gehele opbrengt naar de stichting is gegaan. De restauranteigenaren hebben zelf ook donaties gedaan waardoor de teller op €15.000 euro is geëindigd.

De Beren en Daniel den Hoed Stichting

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte kanker in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam. Eigenaar van De Beren Ad Schaap: ‘Helaas hebben veel mensen in onze omgeving met de ziekte kanker te maken. Meer dan genoeg reden om ons hiervoor in te zetten. Eerder dit jaar hebben we een rondleiding in het laboratorium van de Daniel den Hoed Stichting gekregen. Dit was erg indrukwekkend en gaf de doorslag voor deze actie.’

 

Reageer op dit artikel