nieuws

Gault&Millau maakt genomineerden 2018 bekend

Restaurant 12744

GaultMillau heeft de genomineerden voor een van de GaultMillau Awards voor 2018 bekendgemaakt. Dit zijn de genomineerden voor Talentvol Chef, Talentvol Sommelier, Talentvol Gastheer/gastvrouw en Beste Fromager van het Jaar:

Gault&Millau maakt genomineerden 2018 bekend

Talentvol Chef

Talentvol Sommelier

Talentvol gastheer/gastvrouw

Beste Fromager van het Jaar

Presentatie

Op zondag 24 september 2017 zullen de genomineerden zich presenteren tijdens de Showcase Gault&Millau in de St. Olofskapel in Amsterdam (NH Barbizon Palace Hotel). Op die dag vinden daar ook de Grand Prix Saint Hubert, presentatie en proeverij Millesimé Bio uit Montpellier en het Symposium Vins Nature onder leiding van Jan van Lissum plaats.

Gault&Millau gids 2018

Jan van Lissum presenteert zijn GaultMillau gids voor 2018 op maandag 6 november 2017 in de jaarbeurs in Utrecht tijdens de vakbeurs Gastronomie/Fine Food Professional.

De Gault&Millau gids voor 2018 wordt op de eerste beursdag (op 7 november) gepresenteerd. Verder zullen er die dag 14 GaultMillau Awards worden uitgereikt met titels als de GaultMillau Chef van het Jaar, Sommelier van het Jaar, Talentvol chef van het Jaar, Beste wijnkaart et cetera.

Reageer op dit artikel