nieuws

Jonge ondernemer blaast leven in Supperclub Cruise

Restaurant 4865

De drie decks, voor diners, recepties of clubavonden, en dat op het water. In Amsterdam, of naar wens erbuiten. De jonge ondernemer Joeri Salet wil met de Supperclub Cruise een hernieuwde, frisse start maken met events op het water. 21 september is de feestelijke doop van de vernieuwde boot.

Jonge ondernemer blaast leven in Supperclub Cruise

Supperclub Cruise is onderdeel van IQ Creative. Het Restaurant, club en evenementenlocatie onderging de afgelopen maanden een make-over. Op 21 september 2017 krijgt de boot een feestelijke scheepsdoop ter ere van zijn nieuwe eigenaarschap en een behouden vaart.

Potentie als club en evenementenlocatie

Joeri Salet (24) is sinds juli jl. mede-eigenaar van Supperclub Cruise. De jonge ondernemer hoopt met een frisse een nieuwe blik op de cruise en haar concepten te hebben. ‘De boot gaat ongekende wateren bevaren en heeft intens veel potentie als evenementenlocatie en club.’ Salet zelf begon ooit als barman bij Supperclub, waarna hij doorgroeide tot programmeur.

Bekijk ook interview met Bert van der Leden van IQ Creative over Supperclub

Drie decks

Samen met het team werkte hij de afgelopen maanden aan een vernieuwde look voor de cruise. ‘Een dynamische uitstraling en sfeer die de

Supperclub cruise

HyperFocal: 0

mogelijkheden tot verschillende soorten evenementen vergroot en verbreed.’ De drie decks kunnen individueel omgebouwd worden ten behoeve van sitdown diners, recepties, clubavonden of trouwdecors.

Lees ook: IQ Creatieve – nummer 68 Misset Horeca Top 100

Supperclub Cruise wordt ‘grenzeloos’

Op dit moment gooit de Cruise elke vrijdag- en zaterdagavond de trossen los. Op de Amsterdamse wateren verblijven gasten op de bekende bedden voor een 4-gangendiner met Supperclub Cruise‘kunstzinnige en verrassende acts.’ Salet: ‘Omdat de mogelijkheden op de Supperclub Cruise net zo grenzeloos moeten zijn als haar routes, is er nu ook de mogelijkheid om nieuwe vaarroutes te hanteren. Naar gelang de wensen van de gast.’

 

Reageer op dit artikel