nieuws

Popocatepetl geeft ‘Leven lang gratis nacho’s’ weg

Restaurant 2076

Restaurant Popocatepetl The Mexican viert 16 september 2017 de Nationale Nacho Dag. Een eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Popocatepetl geeft ‘Leven lang gratis nacho’s’ weg

Van 21 augustus tot en met 15 september krijgen alle gasten bij de rekening van Popocatepetl een lot. Hierop staat een code die ze kunnen invullen op www.nationalenachodag.nl. Daarmee kunnen prijzen gewonnen worden. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats op zaterdag 16 september bij één van de restaurants van Popocatepetl. De winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s.

Vernieuwd concept

Eind vorig jaar opende de eerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse en Haarlemse vestigingen volgden hierna met een spectaculaire restyling van het interieur en de menukaart. Met meer verfijnde gerechten, Popocatepetl Haarlembites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart. Klassiekers als nacho’s, tortilla’s, faijtas en quesadillas zijn ook nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Reageer op dit artikel