Restaurant Indonesia in Rotterdam sluit na 42 jaar zijn deuren

Restaurant Indonesia in Rotterdam sluit na 42 jaar zijn deuren

Restaurant Indonesia aan het Rodezand in het centrum van Rotterdam sluit na dik veertig jaar de deuren. Er wordt een nieuw concept opgestart door de eigenaren.

'Na de verkoop van onze formule Satebar aan investeerders, zijn wij weer bezig met het ontwikkelen van een nieuw concept. Wat dat is ga ik niet verklappen' vertelt Frank Lo. Het concept wordt voortgezet op een nader te bepalen locatie in Rotterdam.

Restaurant Indonesia

Restaurant Indonesia, dat sinds 1975 gevestigd is in Rotterdam, liet zijn gasten generatie op generatie de echte Indonesische keuken ervaren. 'Ik wil de gasten dan ook bedanken voor hun trouwe bezoek.'Lo vervolgt: 'En niet alleen de gasten, ook onze koks en de bediening hebben bijgedragen aan ons succes. Zonder hen waren we nooit gekomen waar we nu zijn.'

Satebar

Restaurantketen Satebar startte begin oktober 2017 met het franchisen van haar Indonesische foodformule. In 2005 opende oprichter Wai Man Lo de eerste vestiging van Satebar in Rotterdam, waarmee hij op een vernieuwende en laagdrempelige wijze authentieke Indonesische gerechten aan de man bracht. Ondertussen is Satebar uitgegroeid tot een keten met zes vestigingen in Nederland.