Urban Restaurant Hendriks geopend

Urban Restaurant Hendriks geopend

Urban Restaurant Hendriks, broertje van Beachclub Titus en At Sea gelegen in de Prins Hendriksstraat in Den Haag is geopend. De openingshandeling bestond uit het onthullen van de eye catcher van het restaurant, de keuken.

'Het concept van Urban Restaurant Hendriks is gebaseerd op de lokale en toegankelijke producten uit de omgeving. Met een oesterzwam bitterbal van de 'Haagse Zwam' en een kaasplankje met kazen van de biologische lokale markt komen wij terug bij het stedelijk samenhorigheidsgevoel uit het Zeeheldenkwartier, ' aldus Fabian Maasland, chef van het urban restaurant.

Sociale plek in urban design

'Het restaurant moet een sociale plek in de wijk worden, ideaal voor borrel en diner in een ongedwongen sfeer. Dat is dan ook precies waar Prins Hendrik om bekend stond', voegt restaurantmanager Rick Schimmelpenningh toe.

Urban, een combinatie tussen industrieel en botanisch, is de stijl die velen zullen herkennen bij Urban Restaurant Hendriks. Met de gekleurde velvet stoelen en marmeren tafels bij binnenkomst, de lange mos groene bank met hoog borrelgehalte en het stalen frame als eye catcher rondom de open keuken, geeft Urban Restaurant Hendriks een warm en sfeervol karakter.