Restaurant Razmataz in Amsterdam vernieuwd

Restaurant Razmataz in Amsterdam vernieuwd
Restaurant Razmataz in Amsterdam presenteert op 1 maart het vernieuwd interieur en bijpassend menu.

Restaurant Razmataz, kortweg RAZ, aan het Amsterdamse Hugo de Grootplein was na 9 jaar toe aan een metamorfose. Op 1 maart wordt het vernieuwde Razmataz gepresenteerd met een vijfgangenmenu van chef Richard Taylor.

Negen jaar geleden opende Razmataz aan het toen nog verlaten Hugo de Grootplein in Amsterdam Westerpark. Sindsdien staat het Italiaans-Franse restaurant bekend om de buurtfunctie, waar gasten zeven dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terechtkunnen. Op donderdag 1 maart presenteert eigenaresse Iris Molkenboer de vernieuwde RAZ met een speciaal vijfgangenmenu voor genodigden. Chef-kok Richard Taylor heeft een nieuw menu samengesteld dat aansluit op het nieuwe interieur.

Lees ook: '10 experts over dé horecatrends: van mixconcepten tot vlogmeisjes'

Horizon blijven verbreden

‘Het lijkt misschien zo dat we er elk jaar een deur bij krijgen’, zegt Molkenboer. ‘De afgelopen jaren hebben we steeds de mogelijkheid gekregen om uit te breiden. Gekscherend wordt wel eens gevraagd wanneer we de rest van de rotonde kopen. Dankzij de groei konden we de ideeën en dromen die al rond vlogen in ons hoofd steeds meer podium geven. We willen onze passies elke dag met de gasten delen en we blijven onze horizon verbreden.’

Bekijk ook de fotoreportage over Bar Café Louis-Davids in Amsterdam

Passies laten samensmelten

Alle passies worden nu gekoppeld tot één geheel en daar hoort een nieuw jasje bij. Bij Razmataz kunnen gasten terecht voor een ontbijt, een kop koffie, een lunch en het menu van de chef. Maar ook voor 60 soorten gin-tonics, een uitgebreide collectie vermouth, kaas, meer dan 100 wijnen en oesters van het wad. Er is tevens mogelijkheid tot private dining. Molkenboer: ‘De heropening is nog maar het begin. We bekennen kleur, maar zijn nog lang niet uitgedanst’.

Razmataz is te vinden op het Hugo de Grootplein in Amsterdam Westerpark. Het restaurant is op maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 uur tot 1.00 uur. Op vrijdag van 8.30 uur tot 3.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 3.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur.

Tip van de redactie: '9 trends in terrasmeubilair op een rij'