nieuws

Wereldrestaurant Atlantis Almere start actie Voedselbank

Restaurant 3585

Op vrijdag 16 februari opent het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren op de nieuwe locatie in Almere Poort.

Wereldrestaurant Atlantis Almere start actie Voedselbank

De feestelijke opening vormt tevens het startschot van een grote campagne voor de regionale Voedselbanken. Het grootste restaurant van Almere en weide omgeving wil op deze manier haar maatschappelijke steentje bijdragen aan de Flevoland en Het Gooi.

All-inclusive formule

Wereldrestaurant AtlantisWereldkeuken Atlantis Almere is verhuisd naar Almere Poort. Op een mooie zichtlocatie direct naast het topsportcentrum is een volledig nieuw restaurant verrezen die helemaal geacht is op de toekomst. Atlantis Almere is een all-inclusive formule, waarbij de gast vooraf een vast bedrag betaald en vervolgens onbeperkt kan genieten van talloze koude en warme luxe buffetten met talloze populaire gerechten uit de hele wereld. Zelfs het grand dessert-buffet en wijn, tapbier en alle non-alcoholische dranken zijn inbegrepen.

Verantwoordelijkheid nemen

Met zoveel luxe is het een bewuste keuze voor Wereldrestaurant Atlantis Almere om ook even stil te staan bij de vele huishoudens die zich die overdaad niet kunnen permitteren. ‘Het past bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we willen nemen als grootste restaurant in deze regio,’ aldus eigenaar Ming. ‘Samen met onze leveranciers kunnen we op deze manier ook écht iets betekenen voor diegenen die het in deze regio een stuk moeilijker hebben.’

Een ton rijst doneren

Voor iedere gast die in de feestelijke openingsmaand bij Atlantis Almere komt eten, wordt een kilo rijst aan de regionale Voedselbanken gedoneerd. Bovendien wordt een kortingsactie gehouden, waarbij gasten zelf aan mogen geven of ze die korting op de eigen rekening willen, of het ook willen bijdragen aan extra eten voor De Voedselbank. Met een capaciteit van 850 couverts in het restaurant kan dat bij elkaar zomaar tot een ton rijst per dag oplopen.

Reageer op dit artikel