Vier nieuwe restaurants voor La Place

Vier nieuwe restaurants voor La Place

Horecaketen La Place opent in maart en april vier nieuwe vestigingen. De restaurants openen in Enschede, Hellevoetsluis, Amersfoort en Haarlem.

La Place opent restaurants in Hudson’s Bay Enschede en Hudson’s Bay Haarlem, een café in Hudson’s Bay Amersfoort en een La Place café in winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. De nieuwe restaurants kennen dezelfde opzet als de bestaande restaurants: een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks een breed aanbod aan gezonde voeding vers wordt bereid.

Lees ook: Meer omzet voor restaurantketen La Place

Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, is trots op de uitbreiding: ‘Ik ben verheugd dat we dit voorjaar vier nieuwe vestigingen gaan openen. De restaurants voldoen aan de laatste eisen en zijn bovendien ‘typisch La Place’ met natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten die ter plekke worden bereid’.

Leestip: Edge in Woerden: Van stratenmaker naar pizzakampioen

80 La Place restaurants in Nederland

Inmiddels zijn er tachtig vestigingen in Nederland en zijn er locaties in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Toekomst van hospitality
Tien experts over trends die voorbijgaan en die blijven