Nieuwe en vertrouwde namen zetten hun pannen op het vuur tijdens de tiende editie van Taste of Amsterdam: Miguel Martín Gómez (Pikoteo), Agus Hermawan (Ron Gastrobar Indonesia), Peter Lute (De Kruidfabriek by LUTE), Michiel van der Eerde (BAUT) en Michiel Deenik (The Roast Room). Meer namen van chefs die hun kunsten laten proeven aan de festivalbezoekers volgen nog.
Op Taste of Amsterdam kunnen de bezoekers eten bij twintig restaurants uit Amsterdam en omgeving. Zij serveren een verkleinde versie van de gerechten uit het restaurant, zodat meerdere gerechten van verschillende restaurants kunnen worden geproefd. De gerechtjes kosten tussen de €5 en €7,50.
>> Lees ook: Tips voor de aanschaf van een vaatwasmachine
Programma is nog even geheim
De jubileumeditie van het culinaire festival wordt volgens event director Henk-Jan Kakebeen uitbundiger dan ooit. Het programma houdt de organisatie nog even geheim, met de toezegging dat Taste of Amsterdam 2018 een speciale editie gaat worden. Naast proeverijen staan er ook masterclasses en demonstraties op het programma, zoals een Biercollege. Hobbychefs kunnen ook zelf aan de slag in de NEFF kookschool en voor de kinderen wordt weer een kooktheater ingericht.
Bekijk de foto's van Ace in Amsterdam
Tickets Taste of Amsterdam
De organisatie verwacht 30.000 bezoekers. Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online verkrijgbaar. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €12,-. Een kaartje is geldig voor één van de drie dagen. Een passe-partout (€17,50) geeft toegang tot alle dagen. Bestellen gaat via de website Tasteofamsterdam.com.