video

Primeur: voor 49 euro heel jaar uit eten met Dining City Unlimited

Restaurant

Dining City komt eind deze zomer met een nieuw product: Unlimited. Een gepersonaliseerde kaart waarmee een gast een jaar lang onbeperkt uit eten kan bij deelnemende restaurants. Restaurant Hout in Haarlem, Merkelbach in Amsterdam, At Sea in Scheveningen en L’invité in Amsterdam gaan meedoen. Kosten van de kaart: 49 euro. Restaurants geven het eten voor één persoon per tafel weg, er zijn geen deelnamekosten.

Primeur: voor 49 euro heel jaar uit eten met Dining City Unlimited

Tien procent van de kaartverkoop vloeit terug naar de deelnemers; wie de meeste reserveringen krijgt, krijgt het meeste geld uit dit potje.  Jeroen van den Brink van Dining City: ‘Unlimited is een membership. Geen kortingskaart. We hopen er dit jaar 10.000 te verkopen.  Er volgt een luxe versie, een soort gold of platinum variant, voor sterzaken. Deze gaat waarschijnlijk 99 euro kosten.’ Er zijn nu in totaal 46 geselecteerde restaurants voor Unlimited, waar Dining City streeft naar ongeveer 250. Restaurants tekenen voor een jaar.

Jeroen van den Brink wil niet spreken over een kortingskaart. ‘Dat is Unlimited niet. Zo zetten we het product ook niet in de markt. Het is echt voor jezelf. Je eet voor een vast bedrag van 49 euro per jaar bij 250 geselecteerde restaurants in Nederland.

Wie accepteren Unlimited?

Les Ombrelles in Den Haag, Parels in Haarlem, The College Hotel in Amsterdam, La Vilette in Rotterdam, Dejavu en Heeren Spyker in Hilversum, Eten bij Elkaar, Nevy, Mazzo, Mercat, Supperclub, D’Antica, Envy in Amsterdam, Boelies  en Merlot in Amersfoort, Pauls Recept en Bij Raggers in Noordwijk, La Cloche en Faassen in Leiden.

Bekijk de video:

Video

Reageer op dit artikel