video

Video Wereld van de Smaak: ‘Educeren in de Markthal

Restaurant

Carin Leenders-de Vries is general manager van de in de Markthal Rotterdam gevestigde De Wereld van Smaak, een ‘uniek samenwerkingsverband van de verssectoren in Nederland’. De deelnemende partijen zijn Groenten Fruit Huis, Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV), platform Van Moeder Natuur, Verstegen Spices & Sauces en Kookpunt (Rotterdam). ‘Inspireren, ‘educeren’ – misschien een nieuw woord – en informeren zijn de pijlers. Dat doen we met onder andere lezingen, seminars en battles.’ Over de locatie van De Wereld van Smaak: ‘Kom je zo’n hal tegen in het buitenland, dan geeft het een wow-gevoel. Nu hebben we er één in Rotterdam! Ik hoop dat bezoekers zich hier laten inspireren én dat ze er hun dagelijkse boodschappen komen doen.

Video Wereld van de Smaak: ‘Educeren in de Markthal

Bekijk hier een video-impressie van de eerste vrijdag in de Markthal Rotterdam. Foto’s van die dag zijn hier te bekijken.

Eerder publiceerden we al interviews met Rocco Ladage, directielid van Bram Ladage, de Rotterdamse chef-kok Herman den Blijker en commercieel directeur van de Markthal Hans Schröder.


Later deze week volgen meer video-interviews met (horeca)ondernemers in de hal.

Klik hier voor meer artikelen en foto’s over en van de Markthal Rotterdam.

Video

Reageer op dit artikel