video

Michelin kondigt gidspresentatie aan met video

Restaurant

Michelin heeft op vrijdag 20 november een video vrijgegeven waarmee het bandeninstituut de gidspresentatie op 7 december in Amsterdam aankondigt. Naast het kenbaar maken van de datum wordt ook locatie Amsterdam gepromoot. Na een aantal jaren Maastricht maakt Michelin dit jaar de overstap naar Amsterdam als locatie voor de presentatie van haar jaarlijkse rode gids. Bekijk hieronder de video. 

Michelin kondigt gidspresentatie aan met video

Directeur Michael Ellis laat in de video weten dat hij Amsterdam een unieke, gastronomische bestemming vindt. ‘De historische mix van mensen en culturen zorgt voor een mix van culinaire invloeden van over de hele wereld,’ zegt Ellis. Hij zegt dat de gids voor alle gelegenheden is en voor elk budget. ‘Er staan honderden restaurants in. En de meeste hebben geen ster. Ook stipt Ellis de Bib Gourmands aan, restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kracht Michelin

Als laatste benoemt hij de kracht van Michelin: ‘Overal ter wereld beoordelen wij restaurants op een gelijkwaardige manier. Ik kijk uit naar de lancering van de Nederlandse Michelingids op 7 december in Amsterdam. It will be exciting’, besluit Ellis.

Video

Reageer op dit artikel