video

Video: Jonnie en Thérèse Boer lichten tipje sluier Chefs Revolution 2018

Restaurant 3563

Internationale topchefs, een Hillbilly Contest en een BOERenmarkt XL waar de volledige Nederlandse cuisine voor het voetlicht wordt gebracht. Dat is in een notendop de vierde editie van Chefs Revolution. Voor de camera van Misset Horeca vertellen initiators Jonnie en Thérèse Boer over het culinaire evenement en lichten tevens een tipje van de sluier over wie er nog meer naar Zwolle komen op 9 en 10 september.

Video: Jonnie en Thérèse Boer lichten tipje sluier Chefs Revolution 2018

Chefs Revolution 2018 haalt, evenals bij voorgaande edities, grote internationale topchefs naar Zwolle. Op zondag 9 en maandag 10 september zullen in ieder geval Jordi Roca (El Celler de Can Roca, Spanje), Paul Pairet (Ultra Violet, China), Mitshuharu Tsumura (Maido, Peru) en Stefan Wiesner (Rössli, Zwitserland) acte de présence geven. Voor de camera van Misset Horeca gaan initiators Jonnie en Thérèse Boer verder in op andere namen. Onder meer uit Oostenrijk en de Faeröer Eilanden.

Bekijk hier de foto’s van 2016

Chefs Revolution: aandacht voor jongeren en Nederlandse cuisine

Naast demonstraties van internationale topchefs zijn er ook dit jaar weer de WijnSpijs-lunch, de BOERenmarkt XL en de Hill Billy Contest.

Chefs Revolution 2016

De BOERenmarkt XL op Chefs Revolution 2016.

Hierin zijn speciale rollen weggelegd voor jonge chefs en de Nederlandse cuisine in zijn geheel, vertelt Jonnie Boer. ‘We krijgen steeds meer internationale bezoekers, dus dan is het ook goed te laten zien dat heel Nederland goed bezig is.’ Om die reden is er ook de samenwerking met Dutch Cuisine.

Om jongeren te stimuleren en hen de kans te geven internationale topchefs aan het werk te zien, is er een speciaal tarief voor jongeren tot 22 jaar. Bekijk het interview met Jonnie en Thérèse Boer hieronder:

Video

Reageer op dit artikel