Whitepapers & Downloads

Hoe breng je duurzaamheid en mindfullness in het restaurant?

Steeds meer gasten waarderen het als horecaondernemers in de aankleding van hun restaurant rekening houden met duurzaamheid en mindfullness. Hoe kun je daar als horecaondernemer het beste op inspelen? Karin Nyhuis, Design Development Manager bij Duni, geeft tips & trucs.

» Download gratis deze whitepaper

 


Hoe verdien je geld aan melkkoffies?

melkkoffiesKoffie met melk is een margerijk product en het biedt dan ook kansen voor horecaondernemers. Het kost echter tijd en vergt ervaring om melk op de juiste manier op te schuimen. En wat is eigenlijk die juiste manier? Wat zijn de allernieuwste trends? Alle antwoorden vind je in deze zeer uitgebreide whitepaper.

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Optimaal contact met uw gasten: zó pak je dat aan!

gastcontactGasten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week actief. Organisaties moeten tegenwoordig dus altijd en overal bereikbaar zijn: telefonisch én online. Hoe regel je dat en wat zijn de do’s-and-don’ts?

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Waarom tijdregistratie

tijdregistratie2Tijdregistratie is een belangrijke schakel in de automatisering binnen de organisatie. Maar tijdregistratie kan ook een gevoelig onderwerp zijn, waarover binnen organisaties op verschillende manieren wordt gedacht. Het e-book Waarom tijdregistratie geeft inzicht in de verschillende redenen waarom organisaties overgaan op tijdregistratie. Het boek is een uittreksel van de eerder verschenen uitgave De nieuwe kijk op tijdregistratie.

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Meer succes met wifi in de hotelbranche

wifiHotels schatten de waarde van een goedwerkende wifi-verbinding vaak verkeerd in, blijkt uit het onderzoek van Netgear. Een gemiste kans want een goed werkend draadloos netwerk levert geld op. Hotelgasten die tevreden zijn over de wifi geven veel meer geld uit dan ontevreden gasten.

» Download deze whitepaper gratis

 


Info over whitepapers en content marketing: