Brainstorm over toekomst horeca

Brainstorm over toekomst horeca

Misset Horeca zoekt horecaprofessionals die willen meepraten over de toekomst van de branche. Centrale vraag is hoe een horecabedrijf er onder invloed van internet in pakweg 2030 uitziet. De open brainstorm vindt maandag 17 september plaats in Utrecht en deelname is gratis.

Internet is alles omvattend en heeft in haar korte bestaan de wereld dusdanig veranderd. Zo ook in de horeca. Hotelkamers worden online geboekt, restaurants krijgen reviews op het web en kroeggasten twitteren waar ze een biertje gaan drinken.

Misset Horeca gaat maandag 17 september in gesprek met horecaprofessionals om te praten over hoe de branche er in de toekomst waarschijnlijk uitziet. Horecaprofessionals die willen meepraten, kunnen een mail sturen naar de redactie. De brainstorm vindt plaats in Utrecht.

‘We beseffen dat het lastig is om de toekomst te voorspellen. Internet gaat erg snel en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het lijkt ons interessant om met horecaprofessionals te brainstormen, sparren en praten over horeca 3.0, over hoe de horeca er in de toekomst uit gaat zien’, aldus Richard Kok van Misset Horeca.

Horecaprofessionals kunnen zich aanmelden per e-mail. De brainstorm in Utrecht begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De mening van de horecaprofessionals wordt meegenomen in de publicaties over dit onderwerp.

Tip

Hier aanmelden