Nieuw servetsysteem voor kleine restaurants

Het compacte Tork Xpressnap Fit servetsysteem helpt restauranthouders met een kleine ruimte om optimaal gebruik te maken van de beperkte middelen. Het systeem, dat concurreert met traditionele producten zoals hoge vouwservetten, vermindert het aantal ongebruikte servetten die worden weggegooid met meer dan 50 procent.
Delen:

Het Tork Xpressnap Fit servetsysteem heeft dezelfde belangrijke voordelen als de Xpressnap, zoals een één-per-keer-dosering en een gesloten dispenser, zo raakt de gast alleen maar de servetten aan die hij/zij zal gebruiken. Hiernaast is het nieuwe systeem kleiner van formaat en geschikt voor restaurants met beperkte tafel- en toonbankruimte.

Timing en efficiëntie

In een druk restaurant is timing en efficiëntie cruciaal. Daarom is het belangrijk dat het personeel alle middelen tot zijn beschikking heeft om onnodige onderbrekingen te voorkomen. Het servettendispensersysteem zorgt voor minder afval en hoeft minder vaak te worden bijgevuld dan traditionele servettendispensers. Hierdoor is het voor het personeel mogelijk om tussen de vulbeurten door bijna twee keer zoveel gasten te bedienen.

Reclamepaneel aanpasbaar

servetsysteemNet als de rest van de Xpressnap-familie heeft de Xpressnap Fit een aanpasbaar reclamepaneel – AD-a-Glance – om te communiceren met klanten. Via de digitale doe-het-zelfmarketingtool van Tork kunnen restauranthouders hun marketingboodschap direct creëren en delen op sociale media of deze afdrukken en weergeven in de ingebouwde AD-a-Glance panelen van de dispenser.

Dit artikel is gesponsord door Tork.