Whiskymerk Bowmore en Aston Martin richten samen suite van De l'Europe in

Whiskymerk Bowmore en Aston Martin richten samen suite van De l'Europe in

Het Schotse whiskymerk Bowmore en de Britse autofabrikant Aston Martin sloegen eerder al de handen ineen voor een bijzondere whisky, nu breiden de twee luxemerken hun samenwerking verder uit door gezamenlijk een suite in te richten in hotel De l'Europe in Amsterdam.

Na een succesvolle lancering van de Bowmore Masters’ Selection, een 21 jaar oude single malt whisky die distilleerderij Bowmore en autobouwer Aston Martin eind 2021 op de markt brachten, breiden beide luxemerken hun samenwerking uit met een bijzondere suite in hotel De L’Europe Amsterdam. De suite is een tijdelijk project en beschikbaar tot april 2022.

Naar een concept van Bowmore en Aston Martin brengt De L’Europe Amsterdam deze iconische merken tot leven in een speciaal ingerichte suite. Bowmore, Aston Martin en De L’Europe Amsterdam symboliseren allen een luxe uitstraling met oog voor detail en een sublieme ervaring voor iedereen. Door te werken met warme kleuren en stoere materialen als hout en leer is de suite een visuele vertaling van deze samenwerking.

Met uitzicht over de Amstel worden gasten begroet in de stijlvolle en warm ingerichte suite die de werelden van twee ambachten verenigt. De suite biedt een bijzondere collectie van (designer) vintage meubelen, verlichting, automotive design en traditionele Bowmore attributen.

Uiteraard zijn op de kamer verschillende jaargangen whisky van Bowmore aanwezig voor gasten.

't Huys

De Bowmore Aston Martin Suite maakt deel uit van 't Huys, waarin De l’Europe samenwerkt met gerenommeerde en/of lokale partners op het gebied van design, luxe en lifestyle. Zo heeft boutique boekhandel Mendo er onderdak, net als interieuratelier Wunderkammer en cosmeticamerk Skin Institute.

Ook beschikt 't Huys over zeven suites, elk ingericht naar een passend thema. Naast de Bowmore Aston Martin suite is er onder meer ook een Harper's Bazar Suite, een Amsterdam Fashion Week Suite en een Nicemakers Suite, ingericht door het designbureau dat betrokken was bij het redesign in 2020.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.