artikel

De Buuren, Nunspeet

Café

Voorin een combinatie van (lounge)banken, stoelen, een centrale en grote eilandbar en achterin het DJ-gedeelte dat op vrijdag en zaterdag gebruikt wordt. Verder een deels open keuken en een transparante rookruimte. De Buuren in Nunspeet springt er uit qua aanpak en zijn gewaagde inrichting in een regio waar opvallende horecaconcepten nog schaars zijn. Eigenaren Harry en Joan Ten Hove bouwden hun bekende discotheek The Joy om tot een multifunctioneel modern ingericht horecabedrijf dat – behalve op maandag – alle dagen van de week geopend is. Een paar maanden na de opening is het bedrijf inmiddels hèt adres in Nunspeet en omgeving voor een kop koffie in de ochtend, tot lunch, borrel en diner en dansen.

De Buuren, Nunspeet

Stationslaan 21

8071 CJ Nunspeet

Telefoonnummer: 0341 – 250 250

www.de-buren.nl

Reageer op dit artikel