artikel

Gin mixen

Café

Opzet 1; de frismixNeem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin en bijna helemaal vol met jus d’orange. Maak de mix af met een klein beetje soda water. Opzet 2: […]

Opzet 1; de frismix
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin en bijna helemaal vol met jus d’orange. Maak de mix af met een klein beetje soda water.

Opzet 2: 2 likeuren / 1 spirit en 1 likeur
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Gin en 1/6 met BootZ Red. Daarna het glas vol schenken met grapefruit sap.

Opzet 3: anders
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin. Daarna met jus d’orange tot 2/3 het glas bijvullen. Als laatste stap het glas vol schenken met grapefruit sap.

Opzet 3: anders
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin. Daarna het glas afvullen met het sap van een in vieren gedeelde sinaasappel en een eetlepel honing. Goed roeren.

Opzet 1; de frismix
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin en bijna helemaal vol met jus d’orange. Maak de mix af met een klein beetje soda water.

Opzet 2: 2 likeuren / 1 spirit en 1 likeur
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Gin en 1/6 met BootZ Red. Daarna het glas vol schenken met grapefruit sap.

Opzet 3: anders
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin. Daarna met jus d’orange tot 2/3 het glas bijvullen. Als laatste stap het glas vol schenken met grapefruit sap.

Opzet 3: anders
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Gin. Daarna het glas afvullen met het sap van een in vieren gedeelde sinaasappel en een eetlepel honing. Goed roeren.

Reageer op dit artikel