artikel

Nieuwe huisstijl Caféma

Café

Koffiemerk Caféma wil met de nieuwe huisstijl een ‘eigentijdse en no-nonsense uitstraling’ creëren. De look is doorgevoerd op alle verpakkingen en materialen en is op basis van het bekende Caféma-geel, zodat het merk herkenbaar blijft.

Nieuwe huisstijl Caféma

Bovendien wordt de koffie nu geleverd in een recyclebare softpack verpakking, voorzien van een ventiel, waardoor de koffie sneller na het branden kan worden verpakt en verser bij de klant aankomt. De verpakking is geheel aluminiumvrij en volledig recyclebaar.

Caféma is voortgekomen uit Deac, naar verluidt Nederlands oudste leverancier van espressomachines. ,,Ons merk biedt de heilige drie-eenheid van de koffiewereld aan: heerlijke espresso, hoogwaardige machines en goede service’’, zegt Thomas Overmaat, directeur en mede-eigenaar.

www.cafema.nl

Reageer op dit artikel