artikel

Venuez nieuwe stijl 7 januari in Amsterdam

Café

De eerste editie van Venuez nieuw stijl vindt maandag 7 januari plaats op een nog geheime locatie in Amsterdam. Het evenement draagt de naam ‘Venuez-Offshow for selected professionals & brands in the hospitality industry’, zo laat de nieuwe eigenaar Amsterdam RAI weten.

Venuez nieuwe stijl 7 januari in Amsterdam

Geen traditionele beurs meer, maar diverse interactieve avonden voor een selectieve groep professionals. Dat is de weg die de nieuwe eigenaar Amsterdam RAI heeft gekozen voor het Venuez Event.

Eerder al werd bekend dat dit jaar geen Venuez-beurs zou plaatsvinden, omdat de nieuwe eigenaar onvoldoende tijd had om te investeren in het nieuwe concept. Dat is nu dus uitgewerkt, de eerste editie vindt plaats op maandagavond 7 januari 2013.

Dynamische netwerkevenement

‘Sinds de overname van Venuez Event door Amsterdam RAI is samen met de branche gekeken naar een nieuw, kwalitatief en onderscheidend concept voor de branche’, verklaart Karin Lindenhovius van Amsterdam RAI.

‘De Venuez-avonden worden exclusieve en dynamische netwerkevenementen. De nieuwe uitgezette koers sluit aan bij de wens van de industrie voor een year-round platform.’

Venuez-awards

De eerste editie heeft als thema ‘Van top down-omgang naar bottum up’ en vindt plaats op een nog geheime locatie in Amsterdam. Uitnodigingen worden op persoonlijke titel verstrekt. In maart 2013 worden de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Venuez werd opgericht door Godfried van der Lugt. Hij riep een beurs in het leven die hij acht keer organiseerde, waarna hij alles verkocht aan Amsterdam RAI. Van der Lugt werkt sinds 1 juli als hoofd commerciële zaken bij Koninklijke Horeca Nederland.

Reageer op dit artikel