artikel

Koffie Top 100 nr. 19: Doppio Espresso, Joure

Café

Zouden ze er bij de hoofdvestiging annex ‘flagshipstore’ van Doppio Espresso in Joure, wakker van liggen dat de franchisedochter in Hilversum met een vijfde plek hoger staat? Waarschijnlijk niet.

Koffie Top 100 nr. 19: Doppio Espresso, Joure

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zullen vooral trots zijn dat de hoge kwaliteit van koffiezetten die wordt nagestreefd, ook bij de franchisedochters is gegarandeerd. Vooral de cappuccino maakt indruk op het jurylid. ‘Heerlijk! Alsof ik een stuk marsepein zit te eten! Temperatuur heel goed. Geserveerd met een klein hartje als latte art.’ De geserveerde filterkoffie gaat weer perfect samen  met de verse Leeuwarder Courant op de leestafel. Ieder kopje wordt met enthousiasme bereid.

Midstraat 7, Joure
Doppio-espresso.nl

Reageer op dit artikel