artikel

Koffie Top 100 nr. 50: Eigenweijs, Groesbeek

Café

Was iedere barista maar zo passievol met zijn of haar vak bezig als deze’, spreekt de jury lovend. Het was echt druk wegens een braderie, maar aan de gezellige sfeer onderling ontbrak het niet.

Koffie Top 100 nr. 50: Eigenweijs, Groesbeek

‘Chapeau voor de barista die ondanks deze drukte alle tijd voor mij nam en een goed product voorschotelde.’ Zo, daar kun je mee thuiskomen. De daling in de lijst zit ‘m ook hier weer in de details. De espresso blijft aangenaam in de mond hangen, maar door iets teveel zuur is de smaak lichtelijk uit balans. De cappuccino is een lust voor het oog, met een gezonde glans en elastisch microfoam. Jammer dat er houdbare melk wordt gebruikt. Dat gaat ten koste van de smaak. Volgend jaar verse melk gebruiken, dan wordt het vast top.

Dorpsstraat 26, Groesbeek
Eigenweijs-groesbeek.nl

Reageer op dit artikel