artikel

Koffie Top 100 nr. 51: Rendez Vous, Mijdrecht

Café

Eén ding springt meteen in het oog: bij restaurant Rendez Vous wordt veel waarde gehecht aan het uiterlijk vertoon.

Koffie Top 100 nr. 51: Rendez Vous, Mijdrecht

Dat klinkt soms denigrerend, maar is zeker als een compliment bedoeld. De inrichting is fraai en strak. En op de tafels zien we mooi opgemaakte borden staan. Ook onze espresso wordt geserveerd met een mooi serviesje met dito waterglaasje. We moeten helaas wel constateren dat het behoorlijk beschadigd is. Een detail, maar die geven in deze lijst nu net de doorslag. Bij de cappuccino leunt de smaak net wat teveel op de melk, die balans kan dus wat beter. Extra punten voor het personeel: alle koffie wordt met veel enthousiasme gemaakt en geserveerd.

Raadhuisplein 3, Mijdrecht
Rendezvous.nl

Reageer op dit artikel