artikel

Koffie Top 100 nr. 61: Bagels & Beans (Spaarndammerstraat), Amsterdam

Café

Een mooie stijging voor dit filiaal van Bagels & Beans. Het is één van de negentien (!) zaken van deze keten in de hoofdstad maar de enige in de Koffie Top 100.

Koffie Top 100 nr. 61: Bagels & Beans (Spaarndammerstraat), Amsterdam

De jury is erg te spreken over de barista: ‘Vriendelijk en enthousiast, die veel over de koffie kon vertellen en goed met haar vak bezig is.’ De koffie’s zagen er allemaal goed verzorgd uit, en passen goed bij de stijl van de winkel. De crema van de espresso was niet erg elastisch, redelijk dun en licht van kleur. Die van de cappuccino daarentegen was met prachtig microfoam gemaakt. De verhoudingen in het kopje waren goed, al overheerst de melk licht.

Spaarndammerstraat 149a, Amsterdam
Bagelsbeans.nl/winkel_amsterdam_spaarndammerstraat.shtml