artikel

Koffie Top 100 nr. 72: In de Volksmond, Ermelo

Café

Bij In de Volksmond in Ermelo voel je je nog echt gast. Het jurylid krijgt veel aandacht, en belangrijker nog: veel uitleg over de koffie.

Koffie Top 100 nr. 72: In de Volksmond, Ermelo

De espresso wordt op meer dan correcte wijze geserveerd in een kopje van Mocca d’Or. ‘Helaas mist het glaasje water. De kleur: donker en een glanzende crema. De smaak: iets aan de zure kant. Het bittertje van de espresso was bijna niet terug te proeven in de cappuccino.’ In de Volksmond prijst op haar website de koffie van de maand aan. Elke maand een andere variant in de belangstelling. Een stimulans om de gast kennis te laten maken met een andere koffie. Uitbaters Ruurd en Sandra hanteren het motto ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ maar dit is iets te bescheiden als het om de koffie gaat.

Stationsstraat 80a, Ermelo
Indevolksmond.nl

Reageer op dit artikel