artikel

Koffie Top 100 nr. 83: Issimo (Hilton Amsterdam), Amsterdam

Café

Issimo is het Italiaanse superlatief voor ‘het beste’, zo is te lezen op de eigen website. Zover is de Italiaanse espressobar van het Amsterdamse Hilton-hotel nog niet, maar een plek in deze prestigieuze lijst is al wel gerealiseerd.

Koffie Top 100 nr. 83: Issimo (Hilton Amsterdam), Amsterdam

De barista is op vakantie tijdens ons jurybezoek. Dat vinden niet alleen de medewerkers jammer, ook ons jurylid. ‘De barista moet zijn collega’s meer trainen, zodat iedereen een mooie kop koffie kan maken.’ Maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek wat betreft de algemene indruk. ‘Een mooie, traditionele koffiebar, een vriendelijke serveerster en ik kreeg ook nog een rondleiding’, schrijft de jury. Wel is de crema op de espresso licht en is de smaak niet zo full bodied als we graag hebben.

Apollolaan 138, Amsterdam
Issimo.nl

Reageer op dit artikel