artikel

Koffie Top 100 nr. 92: Stroming, Heerhugowaard

Café

Restaurant Stroming hanteert de slogan ‘puur en h’eerlijk genieten van eten & drinken’. De eetgelegenheid in Heerhugowaard serveert koffie, lunch en diner waarbij ze naar eigen zeggen proberen alle zintuigen in beweging proberen te brengen.

Koffie Top 100 nr. 92: Stroming, Heerhugowaard

De crema is dun bij de geserveerde espresso maar de smaakbalans is beter dan hij eruit ziet. De cappuccino is goed van temperatuur maar de smaakbalans is weg doordat er iets teveel melk in zat. Al met al een leuk bedrijf met een goede koffiebeleving en aandacht voor de koffie. Vriendelijk en gastvrij. De dienstdoende barista komt nog wat vakkennis tekort. Het bedrijf heeft echter nog twee baristi  in dienst die er niet waren op het moment van het jurybezoek.

Coolplein 6, Heerhugowaard
Restaurantstroming.nl

Reageer op dit artikel