artikel

Café Top 100 nummer 12: Anvers, Tilburg

Café

De twee jaar geleden aangekondigde verbouwing is op de lange baan geschoven en dat heeft alles te maken met een periode van afwezigheid van eigenaar Rob Michielsen. Langzamerhand keert hij met nieuw elan en nieuwe ideeën terug op de werkvloer.

Café Top 100 nummer 12: Anvers, Tilburg

Gefeliciteerd! Anvers wordt bovendien meer en meer een familiebedrijf. Dochter Faye heropende in september The Living. Het hippe zusje van Anvers dat via een tussendeur achter in het café bereikbaar is. Is Anvers vooral bruin en groot, The Living is meer een hippe wijn- annex loungebar. De combinatie gooide al eens hoge ogen in de Café Top 100, dus wie weet wat de toekomst brengt? Dit jaar werd Anvers vaak bezocht. ‘Bij binnenkomst worden we allerhartelijkst begroet en is de sfeer prima. We worden snel en netjes geholpen door een vriendelijke jonge dame en hebben het gevoel dat de bediening er met hart en ziel voor de gasten is. We worden goed in de gaten gehouden, tussendoor wordt gevraagd of het smaakt.’

Reageer op dit artikel