artikel

Café Top 100 nummer 89: Morshuis, Albergen

Café

We kunnen het voor Morshuis niet leuker maken, maar ook dit jaar weer een daling in de lijst. Behoorde het jarenlang tot de betere cafés van Nederland, nu gaat het behoorlijk snel richting de uitgang van de Café Top 100. En dat is jammer.

Café Top 100 nummer 89: Morshuis, Albergen

Morshuis ‘Het café is een allegaartje van alles en nog wat. Soms past dat, soms niet. Hier duidelijk niet.
In de aanbouw is de combinatie van meubels en accessoires niet in evenwicht’, aldus het jurylid. Toch zijn er ook positieve punten te melden, niet in de laatste plaats de oprechte brief die we kregen van de eigenaren n.a.v. de laatste daling. ‘Ons café is ons lust en ons leven’, en dat geloven we ook meteen.
Op het moment dat de jury langskomt staat een meer dan vriendelijk personeelslid ons te woord. Ze verstaat haar vak, heeft kennis van zaken en is kundig.
Ze heeft een nieuwe daling helaas nog niet weten te stoppen. En ook dit jaar zakt Morshuis. Maar gezien de goede bediening en de passie van de ondernemers geloven we in Morshuis. Kom op Albergen, gas d’r op!