artikel

Café Top 100 nummer 92: Meesters, Tilburg

Café

Twee uitersten leverden de bezoeken van onze juryleden op. Eén keer een heel positieve ervaring, maar daarnaast ook één met de nodige tegenvallers.

Café Top 100 nummer 92: Meesters, Tilburg

Ook al zijn het momentopnames, het moet elke keer in orde zijn en onder andere daarom deze lichte daling. Allereerst de verbeterpunten. ‘Een bezoek op Tweede Pinksterdag – ook nog eens een koopzondag – traditioneel een dag dat je als ondernemer klaar moet zijn voor een drukke dag. Het leek echter de omgekeerde wereld. De aankomst beloofde nog veel: mooi pand, mooi terras en zelfs de lampjes aan. De dame die er stond, had echter duidelijk niet veel zin. Niet gemotiveerd, niet energiek en niet alert op een tweede (en meer) bestelling.’ Dan het positieve, tweede bezoek. ‘Allerhartelijkste begroeting, oprecht vriendelijke, gastvrije en alerte bediening. Geheel doet denken aan een warme huiskamer, waar we ons erg op ons gemak voelen. Mooie borden, eten van goede kwaliteit en oog voor upselling.’

Reageer op dit artikel