artikel

Terras Top 100 2014 nr. 24: Buitengoed Slavante, 
Maastricht

Café

Een parel op de Sint-Pieter’, om onszelf maar eens te quoten. Dat compliment van vorig jaar houden we graag overeind. Want wat zit je hier prachtig. In comfortabele stoelen heb je een waanzinnig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels.

Terras Top 100 2014 nr. 24: Buitengoed Slavante, 
Maastricht

Wellicht dat de 24e plek voor een kleine teleurstelling zorgt bij Buitengoed Slavante. Vorig jaar stond het bedrijf nog in de top-3. Is het dit jaar dan zoveel minder? Nee, allesbehalve. De concurrentie is gewoon weer toegenomen. Maar daarnaast is het ook erg druk tijdens ons bezoek, waardoor de keuken even dicht is. Dat is jammer. De eerder genoemde drukte zorgt voor een iets langere wachttijd, maar het heeft geen invloed op de vaardigheden van de bediening. Keurig worden we te woord gestaan en de glimlach verdwijnt nooit van het gezicht. Wij komen graag weer terug en raden dat eenieder aan. Het verschil aan de top van terrasland is miniem, maar het is wel de plek waar Buitengoed Slavante thuishoort.

 

Slavante 1

www.slavante.nl

Reageer op dit artikel