artikel

Terras Top 100 2014 nr. 27: Stempels, 
Haarlem

Café

Soms is het moeilijk te vatten wat een terrasbezoek kwalitatief zo aangenaam maakt. Bij Stempels in Haarlem gaat het vanaf het begin eigenlijk al gewoon ‘lekker’.

Terras Top 100 2014 nr. 27: Stempels, 
Haarlem

We zien twee medewerkers op het terras bestellingen opnemen en uitserveren. Een derde medewerker is binnen bestellingen aan het maken. We worden direct begroet door een van de medewerkers. Oogcontact, gevolgd door een glimlach en een welgemeend ‘Goedenavond’. Een goed begin is het halve werk, blijkt ook hier vanavond. De medewerkers zijn écht volledig gefocust op het terras en alles wat daarbij hoort. ze maken tijd voor een praatje met de gasten, zonder dat dit ten koste gaat van service of snelheid ten opzichte van anderen. En als ze dat niet doen, zijn ze in de weer om het terras schoon te houden. Het terras in het centrum van Haarlem heeft een gezellige atmosfeer, vooral dus dankzij de medewerkers. Een gratis tip aan de eigenaar: koesteren, dat personeel!

Klokhuisplein 9

www.stempelsinhaarlem.nl

Reageer op dit artikel