artikel

Terras Top 100 2014 nr. 31: Waterfront, 
Vlissingen

Café

Een vaste gast in deze Top 100. Vorig jaar werd Waterfront voorbijgestreefd door Restaurant Oranjeplaat in Arnemuiden, waardoor het zich niet langer het beste terras van de provincie Zeeland mocht noemen. Maar geen probleem.

Terras Top 100 2014 nr. 31: Waterfront, 
Vlissingen

Als het jurylid het fraaie terras op wil lopen, ziet deze bij de ingang een krijtbord staan: ‘Beste terras aan de Zeeuwse kust’. Da’s creatief opgelost. En geen woord van gelogen bovendien. Drie medewerkers zijn aan het werk op het goed gevulde terras. Duidelijk herkenbaar in bedrijfskleding zorgen ze ervoor dat de bestellingen vlot op tafel staan en dat lege glazen niet lang onopgemerkt blijven. De panini geitenkaas smaakt voortreffelijk en ook de gerechten die op de andere tafels worden neergezet, vallen duidelijk in de smaak. Het terras is deels zwevend bovenop het strand geplaatst. Het uitzicht is levendig. Veel schepen op de Schelde en af en toe steekt een zeehond zijn kop boven het water uit. Waterfront mag zich weer het beste terras van Zeeland noemen.

Boulevard Bankert 108a

www.restaurantwaterfront.nl

Reageer op dit artikel